در آستانه ماه محرم، خود را در فعالیتهای مذهبی، فرهنگی روضه الشهداء سهیم نمایید.
شماره کارت به نام حسینیه روضه الشهداء
5041721067675185
حسینیه مجازی روضه الشهدا (ع) شمالغرب تهران سردار جنگل
هیات روضه الشهداء در سال 1376 باهدف توسل به آستان ولایت و امامت، ترویج معارف غنی اهل بیت علیهم السلام، پاسداری و زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت و اعتلای اعتقادی و فرهنگی جوانان، در منطقه شمالغرب تهران تاسیس گردید.بیش از 20 سال فعالیت فرهنگی در سایه فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی در مبارزه با شبیخون فرهنگی، این هیات با برپایی جلسات مداوم در طول سال و از طریق دعوت از علمای برجسته، مداحان موثق وهمچنین با برجسته نمودن یادو خاطره شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم تاکید بر پیروی از ولایت فقیه در عصر غیبت، تلاش نموده است به رسالت اعتقادی و انقلابی خود عمل نماید.
تلفن روابط عمومی: 09329431910
تلفن کانون: 02144431828
تلفن خیریه:02144431463
تلفن سالن ورزشی: 02144433930
برنامه آتی هیات روضه الشهداء
یک شنبه صبح ها از ساعت 6الی 7 صبح
"قرائت زیارت عاشورا و توسل"
سه شنبه شبها از نماز مغرب و عشاء
"سخنرانی و روضه خوانی و سینه زنی"
شبهای جمعه 2ساعت قبل از اذان صبح
"قرائت دعای کمیل و توسل"
پخش آنلاین مراسم در اینستا و آپارت
https://www.aparat.com/rozatoshohada.ir
https://www.instagram.com/rozatoshohada.live
شماره کارت حسینیه روضه الشهداء
5041721067675182
شماره کارت خیریه شهید هادی روضه الشهداء
5041721067695396
شماره کارت کانون فرهنگی تبلیغی روضه الشهداء
5041721067695313
در آستانه ماه محرم، خود را در فعالیتهای مذهبی، فرهنگی روضه الشهداء سهیم نمایید.
شماره کارت به نام حسینیه روضه الشهداء
5041721067675185
در باب فضیلت و ضرورت برگزاری جلسات هفتگی، شواهدی از قرآن و روایات میتوان یافت که بر اساس آن این نتیجه به دست میآید که برقراری این جلسات، عمل به دستور خداوند و ائمه معصومین (ع) است.مرحوم قاضی(ره) فرمودند: در مستحبات عزاداری و زیارت سیدالشهداء مسامحه ننمایید و روضه هفتگی ولو دو یا یک نفره باشد، اسباب گشایش امور است.
عقیده از ریشه (ع ق د) یعنی گره زدن محکم و سخت شدن. لذا عقیده آن چیزی است که در وجود شما با جان و دلتان گره خورده است و سفت و سخت در وجود شما شده است و با علم متفاوت است. این معنی عقیده از جهت لغوی است. یعنی یک چیز را میدانیم ولی به آن عقیده نداریم پس علم با عقیده دو چیز متفاوت است. امکان دارد علمی به عقیده تبدیل بشود و امکان دارد نشود…
در جلسه پیش سئوالی مطرح شد مبنی بر اینکه در آیات و روایات تأکید بر علم شده است حال منظور از این علم چیست؟ آیا اگر علم حوزوی و فقه و دین را فرا بگیریم عبادت است و طبق فرمایش حضرات معصومین(ع) است یا یادگیری هر علمی دستور دین است؟
کیفیت کسب عقائد
به نقل از سایت روضه الشهداء:
عقاید را باید یاد گرفت، شنید و بعد فهمید. تفاوت کوچکی در مسائل ریز اعتقادی با احکام است. در زمینة کلیات، مثل توحید و نبوت و… باید خودتان به آنها برسید. در این زمینه می توان از ادله ای مانند برهان نظم، برهان فطرت، برهان صدیقین و … بهره برد. ولی قبول این موضوع نباید مبنایش بر تقلید باشد. در احکام شما الان قبول کردید که نماز مغرب سه رکعت است، دلیل همة شما هم تقلید است .
اهمیت عقائد، قسمت اول
به نقل از سایت روضه الشهداء:
در این بخش دو بحث مطرح می شود، کسی که حقیقت را تکذیب می کند و به تبع آن به دستورات خدا عمل نمی کند و دیگری کل دین ،خدا ،پیغمبر را تصدیق می کند، ولی نفس بر او غلبه کرده گناه هم می کند، این دو، اصلاً با هم قابل مقایسه نیستند و در لسان قرآن و روایات بسیار متفاوتند، ….
اهمیت عقائد، قسمت دوم
به نقل از سایت روضه الشهداء:
در اهمیت عقاید در قیامت بحث شفاعت مطرح می شود که بطور اختصار و اجمال به آن می پردازیم و در آینده این موضوع را مورد بررسی قرار می دهیم و ادله آن را بیان می کنیم.شفاعت پیش شرطهایی لازم دارد که یکی از آنها صحیح بودن اعتقادات است یعنی در قیامت می گویند این فرد عمل درستی ندارد اما اعتقاداتش صحیح است و در مسیر مستقیم است و قابلیت شفاعت را پیدا می کند…
روابط عمومی ۰۹۳۲۹۴۳۱۹۱۰